Sağlık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler için İŞKUR tarafından hastanelerde hasta danışmanı alımlarının başladığı duyuruldu. İş arayanlar için oldukça önemli bir fırsat olan bu alımlar, online başvuru yöntemiyle gerçekleştirilecek. İşte başvuru şartları ve süreci hakkında detaylar:

Hasta Danışmanı Başvuru Şartları:

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
-En az lise mezunu olmak,
-18 ile 60 yaş arasında olmak (Yaş ve eğitim şartları ilanlara göre değişebilir),
-İlanın yayımlandığı ilde ikamet ediyor olmak.
-Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, ilanlarda belirtilen özel şartları da inceleyerek başvuru yapabilirler.

Hasta Danışmanı İŞKUR Online Başvuru Nasıl Yapılır?

İstanbul'dan Gaziantep'e yolcu otomobilinde şoförlerin koltuk değişimi kamerada İstanbul'dan Gaziantep'e yolcu otomobilinde şoförlerin koltuk değişimi kamerada

Başvuruların tamamen online olarak alınacağı vurgulanıyor. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle İŞKUR'un resmi web sitesine giriş yaparak ilanları takip edebilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru süreciyle ilgili daha fazla bilgi ve destek için İŞKUR'un çevrimiçi platformlarına başvurulabilir. Başvuruları kabul edilen adaylar, ilanı yayınlayan hastaneler tarafından geri dönüş alacak ve süreç hakkında bilgilendirileceklerdir.

Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için hasta danışmanı pozisyonları, İŞKUR aracılığıyla yapılan duyurularla önemli bir fırsat sunuyor. Online başvuru kolaylığı, adayların bu fırsattan yararlanmasını daha cazip hale getiriyor. Başvuru şartları ve süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar, İŞKUR'un web sitesini ziyaret edebilirler.