Ünlü oyuncu Hande Erçel, özel hayatıyla sürekli gündemde olan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son olarak, iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisinin evlilikle taçlandırılacağı konuşuluyordu. Ancak bu iddialar, Hande Erçel'in verdiği cevaplarla yeni bir boyut kazandı.

"ELTİ DEMEYELİM"

Güzel oyuncu, önceki gün Levent'de bir yapım şirketine girerken görüntülendi. Basın mensuplarının "Müstakbel eltinizle tatile gittiniz, nasıl geçti?" sorusuna Erçel, "Öyle demeyelim (elti). Arkadaşlarımla güzel bir tatil oldu, çok güzel geçti, kız kıza eğlendik" cevabını verdi.

66434519526Aacdf86Ed7F9A

HANDE ERÇEL'İN AÇIKLAMALARI

Levent'te bir yapım şirketine girerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Erçel, tatil hakkındaki yorumlara "Arkadaşlarımla güzel bir tatil oldu, kız kıza eğlendik" şeklinde cevap verdi. Ayrıca, Hakan Sabancı ile ilişkisinin bittiği yönündeki iddialara da "Öyle bir durum yok, her şey çok yolunda ve güzel gidiyor. Çok güzel bir ilişki yaşıyorum" diyerek yanıt verdi ve ayrılık haberlerini yalanladı.

6643452C526Aacdf86Ed7F9F

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

BARIŞ ARDUÇ İDDİALARINA NET YANIT

Ayrıca, Hande Erçel'in Barış Arduç ile partner olacağına dair çıkan haberlere de değinildi. Ancak Erçel, bu konuda net bir açıklama yapmaktan kaçındı ve projenin detayları hakkında konuşmayı doğru bulmadığını ifade etti.

66434535526Aacdf86Ed7Fa1

CANNES FİLM FESTİVALİ HEYECANI

Ünlü oyuncu, Cannes Film Festivali'ne katılacağını da belirtti ve bu konuda heyecanlı olduğunu dile getirdi. Hem iş hem de tatil yapacağını söyleyen Erçel, apar topar hazırlanarak yola çıkacağını ifade etti.