UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te görev alacağını duyurdu. Meler, Türk futbolunun faal 1 numaralı hakemi olarak görülüyor.

Halil Umut Meler'in Yardımcıları Belli Oldu

Halil Umut Meler'in EURO 2024'teki yardımcılıklarını yapacak hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy oldu. Alper Ulusoy ise Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görevlendirildi.

Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

EURO 2024'te Görev Alacak 18 Orta Hakem

EURO 2024'te oynanacak 51 maçta görev alacak 18 orta hakem arasında Halil Umut Meler de yer alıyor. Listede ayrıca Portekiz'den Artur Soares Dias, İspanya'dan Jesús Gil Manzano, İtalya'dan Marco Guida, Romanya'dan Istvan Kovacs, ve diğer ülkelerden hakemler bulunuyor.

UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti'den Açıklama

UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti, EURO 2024 için seçilen hakemlerin Avrupa futbolunun en iyi takımlarının mücadele ettiği bir zirve olduğunu belirtti. Seçilen hakemlerin UEFA'nın en önemli müsabakalarında ve yerel müsabakalarında tutarlı bir performans sergilediğini vurguladı.

Halil Umut Meler, UEFA EURO 2024 Hakem Kadrosunda

Türk futbolunun önde gelen hakemlerinden Halil Umut Meler, UEFA tarafından düzenlenen EURO 2024'te görev alacak hakemler arasına seçildi. Meler'in yanında yardımcı hakemler olarak Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy, VAR hakemi olarak da Alper Ulusoy görev yapacak.

EURO 2024 için Seçilen 18 Orta Hakem

EURO 2024'te toplam 51 maç oynanacak ve bu maçlarda görev alacak 18 orta hakemden biri de Halil Umut Meler. Turnuvada görev alacak diğer orta hakemler arasında Portekiz'den Artur Soares Dias, İspanya'dan Jesús Gil Manzano, İtalya'dan Marco Guida ve diğer ülkelerden hakemler yer alıyor.

UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti'nin Açıklaması

UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti, EURO 2024 için seçilen hakemlerin UEFA'nın en önemli müsabakalarında ve yerel liglerde tutarlı bir performans sergilediğini belirtti. Rosetti, turnuvada görev alacak hakemlerin Avrupa futbolunun en iyi takımlarının mücadele ettiği bir platformda kalitelerini göstereceklerine inandıklarını söyledi.