MANİSA Haberleri

MANİSA haberleri ve güncel MANİSA gelişmeleri, MANİSA ile ilgili tüm video, MANİSA fotoğrafları ve MANİSA haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Güncel

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla çalışanlara 2.000 TL ikramiye ödeyeceğini duyurdu. Başkan Semih Balaban, işçilere verilen bu...

Gündem

Manisa'da bugün hava nasıl olacak? İşte Manisa için saatlik ve anlık hava durumu tahminleri.

Siyaset

Manisa'da faaliyet gösteren köfteci Remzi Akın'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na olan benzerliği, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gündem

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşanan üzücü olayda, bir kişi eşini tüfekle vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Gündem

Manisa'da 19 Nisan Cuma günü planlanmış elektrik kesintileri yapılacak. Bu kesintiler farklı ilçe ve mahallelerde farklı saatlerde gerçekleşecek.

Gündem

Manisa'da elektrik kesintileriyle ilgili detaylar belli oldu. Uludağ Elektrik Dağıtım şirketi (UEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 17 Nisan günü Manisa'nın...

Gündem

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) şirketi, Manisa'nın çeşitli ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri hakkında önemli bir duyuru yaptı.

Güncel

MANİSA'da 29 Mart Cuma günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar GDZ ELEKTRİK tarafından tek tek açıkladı.

Gündem

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 21 Mart günü Manisa'nın çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Gündem

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İzmir, Manisa ve Aydın çevresindeki fay hatlarıyla ilgili uyarılarda bulundu

Gündem

UEDAŞ elektrik kesintisi listesi! 6 Mart günü Manisa'nın çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak ve kesinti gün boyu sürecek.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde aday listesinin Yüksek Seçim Kuruluna geç teslim edilmesinden...

  • 26°C
  • 32,23 %-0.08
  • 34,66 %-0.06
  • 2.394,97 %0.07
  • 10.234 %-0.13
  • 60.805 %-2.14
  • 2.966 %-0.8