Çeyrek final Haberleri

çeyrek final haberleri ve güncel çeyrek final gelişmeleri, çeyrek final ile ilgili tüm video, çeyrek final fotoğrafları ve çeyrek final haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleştiği maçlar, ilk maçının 11 Nisan'da ve rövanşın ise 18 Nisan...

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos'un ligdeki PAOK maçı ertelendi.

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak olmasıyla birlikte, Yunanistan Futbol Federasyonu'nun aldığı erteleme kararı dikkat çekti.

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşmesinin ardından Yunanistan Futbol Federasyonu, Olympiakos'un lig maçını erteleme kararı aldı.

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, muhtemel rakipler hakkında görüşlerini paylaştı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu geçen son 16 turu rövanş maçlarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.

Spor

ÇBK Mersin: 86 - Casademont Zaragoza: 63 Seriyi 2-1 kazanan Mersin ekibi, Dörtlü Final'de Fenerbahçe Alagöz Holding'in rakibi oldu

Spor

UEFA Avrupa Ligi’nin çeyrek final aşaması, heyecan dolu karşılaşmalara sahne olmaya devam ediyor.

Spor

Çukurova Basketbol, FIBA Kadınlar Euroleague’de Dörtlü Final için parkeye çıkacak. Temsilcimiz, çeyrek final serisi ikinci maçında bugün Zaragoza’ya konuk olacak.

Spor

Geçtiğimiz hafta sakatlanan İrfan Can Kahveci ve Joshua King, çeyrek final karşılaşmasında forma giyemeyecek.

  • 26°C
  • 32,20 %0.00
  • 35,02 %0.01
  • 2.508,37 %0.31
  • 10.740 %0.90
  • 67.350 %0.33
  • 3.120 %1.63