OKÜ öğrencileri, İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında, kentin farklı noktalarında sürücülere broşür dağıtıldı.

Devlet Bahçeli Meydanı, Alibeyli Cami çevresi ve eski belediye kavşağında sürücülerle doğrudan iletişim kurarak trafik kuralları konusunda bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Emniyet kemeri kullanımı, kırmızı ışık ihlalleri ve yaya geçidi kullanımı gibi konularda sürücülere yönelik yapılan bilgilendirmelerle toplumun trafik bilincinin artırılması hedeflendiğini bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, BESYO öğrencilerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin trafik güvenliği konusunda önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Öğrenciler ise okullarında aldıkları teorik bilgileri pratiğe dökmek ve topluma hizmet etmek adına gerçekleştirdikleri etkinlikten duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Etkinlik boyunca dağıtılan broşürlerle sürücülere detaylı bilgiler sunan öğrenciler, toplumun çeşitli ihtiyaçlarına yönelik benzer faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.