Gürcistan - Yunanistan: EURO 2024 Bileti İçin Son Mücadele!

EURO 2024'te Türkiye'nin F Grubu'ndaki son rakibi belli olacak. 26 Mart Salı günü saat 20:00'de Boris Paichadze Dinamo Arena Stadyumu'nda Gürcistan ve Yunanistan karşı karşıya gelecek. Mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Olympi̇akos (Yunani̇stan)

Maç Hakkında:

  • Tarih: 26 Mart 2024
  • Saat: 20:00
  • Stadyum: Boris Paichadze Dinamo Arena Stadyumu, Tiflis, Gürcistan
  • Yayın Kanalı: S Sport Plus, S Sport 2

Gürcistan Milli Takımı:

Gürcistan Milli Takımı, Willy Sagnol yönetiminde son yıllarda önemli bir çıkış yakaladı. EURO 2024 elemelerinde de iyi bir performans gösteren Gürcistan, play-off finalinde Yunanistan'ı yenerek tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak istiyor.

Yunanistan Milli Takımı:

Yunanistan Milli Takımı, Gustavo Poyet yönetiminde yeniden istikrarlı bir görüntüye kavuştu. EURO 2024 elemelerinde de iyi bir performans gösteren Yunanistan, play-off finalinde Gürcistan'ı yenerek EURO 2024'e katılmak istiyor.

Muhtemel 11'ler:

Gürcistan: Loria; Kakabadze, Kashia, Tabidze, Kvirkvelia; Lobzhanidze, Kankava, Davitashvili; Kvaratskhelia, Chakvetadze, Zivzivadze

Yunanistan: Vlachodimos; Mavropanos, Manolas, Tzavellas, Masouras; Bakasetas, Siopis, Mantalos; Pelkas, Douvikas, Limnios

Maçın Önemi:

Her iki takım için de çok önemli bir maç olan bu karşılaşmada galibiyet favorisi Yunanistan. Gürcistan'ın ise evinde seyircisinin desteğiyle Yunanistan'ı yenerek tarihi bir başarıya imza atmak isteyeceği düşünülüyor.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı nerede, nasıl izlenir, ŞİFRESİZ kanal hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı nerede, nasıl izlenir, ŞİFRESİZ kanal hangi kanalda?

Maçı Nerede İzleyebilirim?

Maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.