Ceyda Düvenci'nin Doğum Günü Aşk Kutlamasıyla Taçlandı!

Ceyda Düvenci, 46. yaş gününü sevgilisi Güçlü Mete'nin romantik sürpriziyle kutladı.

0X0 Ceyda Duvenci Ve Bulent Sakrak Ayriliginin Sebebi Olarak Gosterilen Esra Akpinar Sessizligini Bozdu Iste Bulen 1713242799346

Ayrıntılar:

  • Doğum Günü: 16 Nisan 2024
  • Yaş: 46
  • Sevgili: Güçlü Mete
  • Eski Eş: Bülent Şakrak (2015-2023)
  • Çocuk: Duru (Bülent Şakrak'tan)

Ceyda Duvenci Bulent Sakrak 2

Haber:

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 46. yaş gününü aşık olduğu Güçlü Mete'nin romantik jestiyle kutladı. Geçtiğimiz yaz Bülent Şakrak'tan boşanan Düvenci, kısa süre sonra kalbini Güçlü Mete'ye kaptırmıştı. Çift, aşklarını sosyal medyadan da ilan etmişti.

Kızılcık Şerbeti Nursema’sı kiminle evli, eşi bakın kim çıktı? Ceren Karakoç’un 11 yıllık evli olduğu eşi kim? Kızılcık Şerbeti Nursema’sı kiminle evli, eşi bakın kim çıktı? Ceren Karakoç’un 11 yıllık evli olduğu eşi kim?

Mete, sevgilisi Düvenci'nin doğum günü için Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Düvenci'nin bir fotoğrafına yer veren Mete, altına şu romantik notu düştü: "Yaşamın bir mucizesi.. 16 Nisan'da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim."

Düvenci, Mete'nin bu paylaşımına "Seni çok seviyorum" yanıtını verdi.

0X0 Ceyda Duvenci Ve Bulent Sakrak Ayriliginin Sebebi Olarak Gosterilen Esra Akpinar Sessizligini Bozdu Iste Bulen 1713242800915 (1)

Sosyal Medya Tepkileri:

Çiftin bu romantik kutlaması, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Birçok takipçi, Düvenci'ye doğum gününü kutlarken, Mete'ye de bu jest için övgüler yağdırdı.

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete'nin Aşk Hikayesi:

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete, ikisi de evliliklerini bitirdikten sonra yakınlaşmaya başladılar. Çiftin ilişkisi kısa sürede aşka dönüştü ve aşklarını sosyal medya üzerinden de ilan ettiler. Düvenci ve Mete, mutlu bir şekilde birliktelikleri devam ediyor.

Önceki Evlilikler:

Ceyda Düvenci, 2015 yılında Bülent Şakrak ile evlendi. Çiftin bu evliliğinden Duru adında bir kızları var. 2023 yılında ise boşandılar. Güçlü Mete ise Ebru Cündübeyoğlu ile evliydi. Bu evlilikten de bir çocuğu var.

Ceyda Düvenci Hakkında:

Ceyda Düvenci, Türk oyuncu, sunucu ve şarkıcı. Birçok dizi ve filmde rol alan Düvenci, aynı zamanda çeşitli programlar da sundu.