Geçtiğimiz ay Levent Yaşar ile sade bir nikâh töreniyle dünyaevine giren ve gözlerden uzak bir aşk yaşayan Gonca Vuslateri, hamileliğinde 35'inci haftaya girmiş durumda. 37 yaşındaki oyuncu, erkek bir bebek beklediğini ve ismini de "Koray" koyacaklarını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de düzenlenen baby shower partisiyle bebeğini karşılamaya hazırlanıyor.

Baby Shower Partisinde Mutlu Anlar

Parti öncesi basın mensuplarıyla buluşan Vuslateri, mutluluğunu ve heyecanını gülümseyerek paylaştı. Mekan önünde Pınar Altuğ ile karşılaşınca yaşadığı komik anıyı anlatarak herkesi güldürdü. Hamileliğindeki kilo alımını esprili bir dille ele alan Vuslateri, "Şişmanlamadım, büyüdüm" diyerek kilo almak konusunda kendini tutmaktan vazgeçtiğini belirtti.

Hamilelik Serüveni ve Aşermeler

Hamilelik sürecini abur cubur yemeklerle geçirdiğini ve dört kilo aldığını söyleyen oyuncu, artık kendini tutmaktan vazgeçtiğini ve aşermelerinin başladığını dile getirdi. Özellikle erik aşermeye başladığını ve bu dönemde eriğin oldukça pahalı olduğunu belirtti. Doktorlarının cinsiyeti hakkında kendisini sık sık uyardığını ve kendisinin daha sabırsız olduğunu söyledi.

Bebeğin Cinsiyeti Hala Sürpriz

Taş Kağıt Makas Fragman 10. Bölüm İzle: Taş Kağıt Makas 10.Bölüm Fragmanı! Kanal D Taş Kağıt Makas Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Umut’un Adalet Mücadelesi Adalet yerini bulacak mı? Taş Kağıt Makas Fragman 10. Bölüm İzle: Taş Kağıt Makas 10.Bölüm Fragmanı! Kanal D Taş Kağıt Makas Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Umut’un Adalet Mücadelesi Adalet yerini bulacak mı?

Gonca Vuslateri, bebeğinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını ve kendisinin de sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek istediğini ancak doktorların işlerine çok fazla karıştığını söyledi.

Gonca Vuslateri'nin baby shower partisi, hamilelik serüveni ve bebeğinin cinsiyeti hakkındaki merakı, sevenleri tarafından heyecanla takip ediliyor.