Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı devam ediyor ve sayımın 09.00'a kadar devam edeceği belirtildi. Bu süreçte CHP İl Başkanı Özgür Çelik, yapılan açıklamada, "Muhtemelen sayım yarın tamamlanacak. 301 sandık şu ana kadar yeniden sayıldı ve önemli bir değişim olmadı. Hakan Bahçetepe 945 oyla şu anda önde. Tamamı sayıldığında da aslında hiçbir değişimin olmayacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Marmaray, Başkentray, İZBAN 19-20 Mayıs ücretsiz mi, saat kaça kadar toplu taşıma olacak? Marmaray, Başkentray, İZBAN 19-20 Mayıs ücretsiz mi, saat kaça kadar toplu taşıma olacak?

İl Seçim Kurulu'nun Gaziosmanpaşa'daki yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti'nin itirazı üzerine oyların yeniden sayılmasına karar verdiği belirtildi. Yeniden sayım işlemi, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde AK Parti ve CHP'den 50'şer görevli ile İl Seçim Kurulu görevlileri huzurunda başladı.

Öte yandan, sonuçları takip etmek isteyen vatandaşlar da sayımın yapıldığı alanda beklemeye başladı. Sayım sırasında dışarıda bekleyen AK Partili grup ile CHP'liler arasında yaşanan gerginliğe polis müdahale ederek dağıttı.

CHP İl Başkanı Çelik, "Burada bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Sandıktan bir irade çıktı, Gaziosmanpaşa bir tercih yaptı ve siz de bu demokrasi mücadelesine destek oluyorsunuz. Hakan Bahçetepe 945 oyla şu anda önde. Tamamı sayıldığında da aslında hiçbir değişimin olmayacağını göreceğiz. Hakan Bahçetepe 31 Mart seçimlerinde Gaziosmanpaşa halkının iradesiyle sandıktan çıkmıştır. Gaziosmanpaşa'nın yeni belediye başkanıdır hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.