Süper Kupa mücadelesinde tribünde yaşananlar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Galatasaray, Pendikspor maçını seyircisiz oynayabilir.

Al Nassr-Al Hilal CANLI İZLE, Al Nassr-Al Hilal Saudi yan izleme linki şifresiz var mı? Al Nassr-Al Hilal CANLI İZLE, Al Nassr-Al Hilal Saudi yan izleme linki şifresiz var mı?

Mücadele Seyircisiz oynanabilir

İlk madde yüzünden Galatasaray iç sahada oynayacağı Pendikspor maçını seyircisiz oynayabilir.

1-GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 07.04.2024 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.- FENERBAHÇE A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Süper Kupa'da ev sahibi Galatasaray'dı

(5) Kulübün ve/veya seyircisinin bu madde kapsamında, ev sahibi olarak oynanan müsabakada aldığı ceza, ilgili kulübün ev sahibi olarak oynayacağı müsabakalarda; kupa müsabakalarında alınan cezalar kupa müsabakalarında infaz edilir.

Fenerbahçe'nin U-19 takımının sahadan çekilmesinin ardından Galatasaraylı oyuncuların aralarında yaptığı idman maçnın ise 52'nci maddeden sarı-kırmızılıların başını yakacak gibi.

(2) Disiplin Kurulu; seyircisi, mensupları, futbolcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kulüplere olayın ağırlığına göre, para cezası, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kulüp hakkında, bu cezalardan herhangi birini vermekle de yetinebilir.