Fenerbahceli Osayi Samuel Kendisine Dogru Kosan 16955143 2782 M

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği maçın ardından yaşanan olaylara dair Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ilk kez konuştu. Hürriyet'e yaptığı açıklamada Kartal, şoke eden ifadeler kullandı.

AKBANK konut kredisi şartları, düşük ev kredisi faiz oranları ne kadar, Ev almak isteyenlere kredi fırsatı AKBANK konut kredisi şartları, düşük ev kredisi faiz oranları ne kadar, Ev almak isteyenlere kredi fırsatı

Fenerbahçe

Kerli Ferli İşadamları Tepki Çekti:

Kartal, Trabzon'da günler öncesinden "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacağız" diyenler olduğunu ve bu durumun taraftarları kışkırttığını öne sürdü. Kadıköy'de Trabzonspor'un galibiyet sonrası sevinçte bir olay çıkmadığını hatırlatan Kartal, "Trabzon'daki maçta da biz kazandık ve oyuncularımız sevindi. Neden bundan gocunuyorsunuz?" diye sordu.

Fenerdd

Soyunma Odası Koridorlarında Kavga:

Kartal, asıl olayların soyunma odası koridorlarında yaşandığını ve kim kime vurduğunun belli olmadığını söyledi. Antrenörlerin de olaya karıştığını ve Fred'e saldırdığını belirten Kartal, Oğuz Kağan Güçtekin'in kafasına davul tokmağıyla vurulduğunu ve Osayi-Samuel'in de merdivenden itilerek baygınlık geçirdiğini açıkladı.

Kendini Taraftarlarin Onune Atmis Trabzonsporlu 16955621 2936 M

Sakat Kalecinin Üzerine Meşale:

Maçın ikinci yarısında Dusan Tadic ve Ferdi Kadıoğlu'nun bulunduğu kulübenin su şişeleri ve meşalelerle hedef alındığını belirten Kartal, sakat kalecinin üzerine meşale atıldığını ve hakemin bu duruma seyirci kaldığını söyledi.

Kendini Taraftarlarin Onune Atmis Trabzonsporlu 16955622 1220 Amp

"Can Pazarından Döndük"

Soyunma odasına girdiklerinde bir parça rahatladıklarını ancak takımdaki korkuyu gözlerinden okuduklarını anlatan Kartal, "Hepimiz birbirimize sarıldık. Sonra düşündüm. Biz şampiyon olmayalım mı? Şampiyonluğa oynamayalım mı?" dedi.

Fenersdfgsdfhg

"Bıçak Sırtında Görev Yapıyorum"

Haksızlığa uğradığını ve ne medya da ne de kendi camiasında destek görmediğini savunan Kartal, "Hoca kötü. Avrupa'da ilk 8'e girmiş, en çok ülke puanı kazandırmış bir hocaya ve takıma yapılıyor bunlar. Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal'a gelince, 'Hoca mı bu?' Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de takımımın da önü kesiliyor." ifadelerini kullandı.

FenergfjxfghjjFenerfcvgfhfhyjuFenerdfgzdfhFener456456