Türkiye'nin tanınmış sunucularından Erkan Yolaç'ın vefatının ardından, 1970 Türkiye Güzeli olan eşi Asuman Tuğberk Yolaç da yaşamını yitirdi. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Erkan Yolaç, 16 Mayıs'ta aramızdan ayrılmıştı.

Yolaç Ailesi, acı haberini basın açıklamasıyla duyurdu. 2 Haziran'da, eşi Erkan Yolaç'ın ölümünden 17 gün sonra, Asuman Tuğberk Yolaç da aramızdan ayrıldı.

Erkan1Jpeg Mjk N L3 Nnp U C Ten8Ihtnxtw

ASUMAN TUĞBERK YOLAÇ KİMDİR?

Asuman Tuğberk Yolaç, 1970 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra mankenlik ve modacılık kariyerine devam etmişti. 1976 yılında Erkan Yolaç ile evlenen Asuman Tuğberk Yolaç, Yolaç AŞ şirketini kurmuş ve uzun yıllar eşiyle birlikte çalışmıştı. Aynı zamanda, Erkan Yolaç Show'un yapımcılığını üstlenmişti.

Ing1Jpeg Z K Ds4 Hi U J Eaclh F3G7Z Sw

NE ZAMAN DEFNEDİLECEK?

Yolaç Ailesi, Asuman Tuğberk Yolaç'ın cenazesinin 4 Haziran'da Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedileceğini açıkladı.

Ahsen Eroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ahsen Eroğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Ahsen Eroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ahsen Eroğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Türkiye'nin sevilen sunucusu Erkan Yolaç'ın ve eşi Asuman Tuğberk Yolaç'ın kaybı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştur. Kamuoyunun başı sağ olsun.

Editör: Mehmet Çetil