Emeklilerin temmuz öncesi seyyanen zam beklentilerinin karşılanmaması, bankaların sunduğu promosyon kampanyalarına olan ilgiyi artırdı. Kamu ve özel bankalar arasında emekli promosyon yarışı giderek kızışıyor. Bankalar, promosyon paketlerine ek finansman desteği sağlayarak müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor.Para 16 9 1573725880 16 9 158641 Zby2Jpg

Albaraka Türk, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşterilere doğrudan 16 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yaparken, ayrıca vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı sunarak toplamda 31 bin TL'ye varan bir destek sağlıyor.

Efor Çay kimin, sahibi kim, ortak şirket mi, ne iş yapar, sermayesi ne kadar? Efor Çay kimin, sahibi kim, ortak şirket mi, ne iş yapar, sermayesi ne kadar?

Garanti BBVA ise emekli maaşını bankalarından alanlara nakit promosyon olarak 15 bin TL'ye kadar ödeme yapıyor. Bu kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası, SGK emeklilerine üç yıllık peşin ödeme taahhüdü ile 12 bin TL'ye varan promosyon imkanı sunuyor.

Halkbank ise emekli maaşını üç yıl süreyle bankalarından alma taahhüdü verenlere 8 bin ila 12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır. Akbank da emekli maaşını bankalarından alan müşterilere 17 bin 500 TL'ye kadar toplam ödül fırsatı sunuyor. Bu kampanya da 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

0X0 9 Bankadan Faizli Kredi Kampanyasi 10000 Tlden 20000 Tlye Varan Faizsiz Kredi Imkani Iste Aylik Odeme Tutarl 1710530900779

Bankalar arası rekabetin artmasıyla birlikte emekliler, çeşitli bankaların sunduğu avantajları karşılaştırarak kendileri için en uygun seçeneği belirlemekte ve bu promosyonlardan faydalanarak ek gelir elde etmeye çalışmaktadır. Emekliler, bankaların sunduğu cazip teklifleri değerlendirerek bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Editör: Mehmet Çetil