Ehliyeti olan vatandaşlara müjde! B sınıfı sürücüler için online başvuru imkanı açıldı. Kamu işlerinde çalışmayı hedefleyen ve B sınıfı ehliyete sahip olanlar için bu fırsat 24 Nisan'a kadar geçerli olacak. İşte detaylar:

Kamu işi hayali kuran ve B sınıfı ehliyete sahip olanlar için artık başvurularını internet üzerinden kolayca yapabilirler. Bu özel fırsatı kaçırmamak için şartları hemen inceleyin ve başvurunuzu yapın!

İŞKUR, her gün yeni bir iş ilanı ile kamu işlerine olanaklar sunmaya devam ediyor. En son haberimize göre, İŞKUR'dan şoför alımı için online başvuru başladı.

Eğer ehliyetiniz varsa ve kamuda şoför olarak çalışmayı düşünüyorsanız, bu fırsatı kaçırmamalısınız. İŞKUR'da yayınlanan iş ilanında, gereken koşullar ve başvuru için son gün açıklandı. İşe alımlar sadece internet üzerinden yapılacak ve detaylar şöyle:

Aşure ayına KAÇ GÜN, kaç hafta kaldı? Aşure Ayı 2024 ne zaman başlayacak? Aşure ayına KAÇ GÜN, kaç hafta kaldı? Aşure Ayı 2024 ne zaman başlayacak?

Başvuru yapacak adayların, belirlenen belgelere ve özelliklere sahip olmaları gerekmektedir. Bu koşulları karşılayanlar, başvurularını internet üzerinden yapabilirler. KPSS puanı şartı aranmayan bu alımda, adayların belirtilen koşulları karşılaması yeterlidir.

Bu ilan, ehliyeti olan ve kamuda şoför olarak çalışmak isteyen herkes için büyük bir fırsattır. İnternet üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve kamu işlerinde şansınızı deneyebilirsiniz.


İŞKUR ÜZERİNDEN MAKAM ŞOFÖRÜ ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ