Didem Uzel kimdir, nereli, kaç yaşında?

Türkiye'nin tanınmış manken ve oyuncularından Didem Uzel, hayranlarının merakını gidermek için samimi bir şekilde kapılarını aralıyor.

Didem Uzel Kimdir Nereli Kac Yas

Geniş kitleler tarafından tanınan ve takip edilen Uzel, son dönemde sıklıkla "Didem Uzel kimdir, nereli, kaç yaşında?" gibi sorularla gündeme gelmişti. İşte, Uzel'in yaşamı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

T25 290420207Dbbd339

Didem Uzel Hakkında

Didem Uzel Sarı, 19 Mayıs 1971'de Sakarya'da doğmuş Türk bir manken ve oyuncudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü'nde eğitim aldı. Kariyerine 1993 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olarak başlayan Uzel, 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında ve aynı dönemde Avrupa Güzeli yarışmasında da ikinci oldu.

170348 Amerika Da Ortaya Cikti 5

Oyunculuk Kariyeri


Didem Uzel, oyunculuk kariyerine çeşitli televizyon dizileriyle adım attı. Rol aldığı diziler arasında "Eylül", "Büyük Umutlar", "Hızma", "Yalan", "Yürek Çığlığı", "İki Aile", "Doktorlar" ve "İntikam" bulunuyor. Son olarak "İntikam" dizisinde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

72370

Kişisel Hayatı


2012 yılında, kendisinden altı yaş küçük borsacı Selim Sarı ile evlendi. 45 yaşında hamile kalan Didem Uzel, 2016 yılında oğlu Leo'yu dünyaya getirdi.

Didem Uzel Kaç Yaşında?
1971 doğumlu olan Didem Uzel, 2024 itibariyle 53 yaşındadır.

Didem Uzel Nereli?
Didem Uzel aslen Sakaryalıdır.

L Didem Uzel Q3Da7

İlginizi Çekebilir

Didem Uzel'in eşi Selim Sarı kimdir, nereli, kaç yaşında?

Didem Uzel'in hayatı ve kariyeri, sosyal medyada ve magazin dünyasında sıkça gündeme gelen konular arasında yer alıyor. Özellikle başarılı modellik kariyeri ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken Uzel, özel hayatında da mutlu bir aile yaşantısı sürdürüyor.

1-10

Sakarya doğumlu olan Didem Uzel, 53 yaşında olup, kariyerinde birçok önemli projeye imza atmıştır.

Editör: Ali Çakar