Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira ile ilişkisine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, Antalya'nın Kaş ilçesinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı. 25 yaşındaki güzel oyuncu, tatil pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Melisa Döngel kimle sevgilisi, Sergen Yalçın derken Galatasaraylı yıldız ile adı çıktı Melisa Döngel kimle sevgilisi, Sergen Yalçın derken Galatasaraylı yıldız ile adı çıktı

Torreira-Özkan Ayrılığı Magazin Gündemine Bomba Düşmüştü

662235Ef63198A575D9Bb792

Torreira-Devrim Özkan çiftinin ayrılığı, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. İkilinin sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakması ve fotoğraflarını kaldırmasıyla aşk iddiaları sona ermişti. Ancak ayrılığın ardındaki nedenler hala merak konusu olmaya devam ediyor.

Magazin Programında Çarpıcı İddialar

Torreira-Devrim Özkan çiftinin ayrılığı, magazin programlarında da konuşulan bir konu haline gelmişti. Özellikle 'Aramızda Kalmasın' programında sunucu Müge Dağıstanlı Erdoğan, ayrılığın perde arkasına dair çarpıcı iddiaları dile getirmişti. Torreira'nın rezidansından sabaha karşı bağırış ve kavga seslerinin geldiği, Özkan'ın hıçkırıklarla ağladığı iddia edilmişti.

Devrim Ozkan Torreira Ayrildi Mi Devrim Ozkan Ve 16708214 3333 Amp

Sosyal Medyada İddialar

Sosyal medyada ayrılığın perde arkasına dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Öne sürülen iddialara göre, Devrim Özkan'ın bitmek bilmeyen lüks tüketim isteği, çift arasında sorunlara yol açmıştı. Torreira'nın takımdan alacağı ücrette aksamalar olunca para sıkıntısı yaşandığı ve bu durumun tartışmalara neden olduğu iddia edilmişti.

Devrim Özkan'ın Huzur Dolu Tatili

Devrim Özkan'ın Kaş'ta geçirdiği tatil, güzel oyuncunun kendisine olan özgüvenini ve doğal güzelliğini sergilemesine olanak tanıdı. Tatil fotoğrafları, takipçilerinden büyük beğeni aldı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özkan'ın tatil keyfi, ayrılık sonrası huzur bulduğunu gösteriyor gibi görünüyor.