Sevgilisi Haberleri

Sevgilisi haberleri ve güncel Sevgilisi gelişmeleri, Sevgilisi ile ilgili tüm video, Sevgilisi fotoğrafları ve Sevgilisi haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Magazin

Mehmet Ali Erbil, Türk televizyon sunucusu, oyuncu ve şovmen olarak tanınır. Uzun yıllar boyunca Türkiye'nin önde gelen televizyon programlarında yer...

Magazin

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. Başarılı oyuncu, Kirli Sepeti dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Magazin

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, son olarak Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda yer aldı. 2015 yılında Çağla Şıkel ile yollarını ayıran...

Magazin

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı "Bergen" filmi, Belgin Sarılmışer'in hayat hikayesini konu alıyor ve büyük bir başarı elde etmişti.

Magazin

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın teyzesi, yeğeninin ölümüyle ilgili şok edici iddialarda bulundu.

Magazin

Çocuklar Duymasın dizisindeki büyük Duygu karakteriyle tanınan genç oyuncu Hayal Garip, sosyal medya hesabından eski sevgilisi tarafından şiddete uğradığını açıkladı.

Magazin

Rus model Irina Shayk, son dönemde cesur giyim tarzı ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmekte.

Magazin

Ünlü oyuncu gizem karacanın özel hayatıyla ilgili merak edilen bütün konulara sizler için hazırladığımız yazımızda yer verdik.

Magazin

Son günlerde güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi ise özel hayatıyla gündeme geldi.

Magazin

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Magazin

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, hayatında yeni bir sayfa açan isim olarak reklamcı Cem Topçuoğlu ile olan ilişkisiyle gündemdeki...

Magazin

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisi Sayna Soleimanpour ile yaşadığı aşkı sosyal medyada paylaştı.

  • 18°C
  • 32,27 %-0.06
  • 35,11 %-0.06
  • 2.464,04 %-0.09
  • 10.320 %0.00
  • 65.510 %-0.74
  • 2.965 %-1.23