Magazin dünyasının son dönemde estetik operasyonlarıyla dikkat çeken isimlerinden biri olan şarkıcı Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonuyla daha genç bir görünüme kavuşmuştu. Ancak şimdi gözü için ameliyat masasına yatacağını duyurdu.

CENK EREN'DEN HAYRANLARINI ÜZEN AÇIKLAMA

58 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla." ifadelerini kullandı.

Estetik operasyonlar günümüzde sıradanlaştığından, kimin estetikli kimin doğal güzel olduğunu anlamak güçleşiyor. Ünlü isimlerin birçoğu güzelleşmek için neler yapıyor neler.

SERTAB ERENER'İN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

662Dfe42Fe4Ca15084B5Cf8E

Son zamanlarda ekranlardan uzak kalan Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı "Mecbursun" şarkısını yeniden yorumladığı klibiyle dikkat çekti. Ancak klip, sanatçının estetik operasyonlar sonrası değişen görünümüyle konuşulmasına neden oldu.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN İLK POZ

Estetik operasyonlarının ardından yeni halini paylaşan Selen Görgüzel, Instagram hesabından "Hoş geldin yeni Selen" notuyla fotoğraflarını paylaştı. Estetik operasyonları sonrası yaptığı değişimle dikkatleri üzerine çeken Görgüzel, artık sahnede bambaşka bir görünümle olacağını belirtti.

Dünya Varmış Filmi nerede çekildi, hangi semt ve ilde? Dünya Varmış Filmi çekim yerleri neresi? Dünya Varmış Filmi nerede çekildi, hangi semt ve ilde? Dünya Varmış Filmi çekim yerleri neresi?

662A160E7620A7Bf8802836B

ÇAĞLA ŞIKEL'İN DEĞİŞEN GÖRÜNÜMÜ

Çağla Şıkel, yaptırdığı estetik operasyonlarla dikkat çekti. Özellikle dudaklarındaki eşitsizlik ve elmacık kemiklerindeki dolgunluk takipçilerinin eleştiri konusu oldu. Sanatçının takipçileri, değişen görünümü nedeniyle üzgün olduklarını ifade ettiler.

66161Ac34B64A4F8D4B030Bc

SEDA SAYAN'DAN YENİ ESTETİK OPERASYON

Seda Sayan, dekolte bölgesindeki yanık izinden kurtulmak için estetik operasyon geçirdi. 60 yaşındaki sanatçı, operasyon sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, doktorunun yaptığı işlemleri anlattı. Sayan daha önce yaptırdığı Fransız askısı ve Deeplift tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirmişti.

65993B6Afd33F9F6Feeefaff

Estetik operasyonların sıkça tercih edildiği günümüzde, ünlülerin estetik müdahaleleri ve değişen görünümleri magazin gündemini sarsmaya devam ediyor.