Faustin Senghour kaç yaşında kimdir aslen nereli, hangi takımda oynadı Faustin Senghour kaç yaşında kimdir aslen nereli, hangi takımda oynadı

Enertürk Enerji Stadyumu'nda gerçekleşecek bu önemli karşılaşma, futbol tutkunlarını bir kez daha heyecanlandıracak.

Hatayspor'un kaptanlığını yapan efsane isim Volkan Demirel, deplasmanda puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor. Ancak ev sahibi Kayserispor, taraftarının desteğiyle galibiyet arzusunu taşıyor.

Kayserispor, bu sezon ligde çalkantılı bir performans sergiledi. 28 maçta elde ettiği 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 35 puan topladı. Ancak savunmadaki zaaflar, takımın kalesinde 41 gol görmesine sebep oldu.

8B6D46Ed2C77422C80A258790Dae20De

Hatayspor ise Volkan Demirel'in liderliğinde mücadele ediyor. Ancak son zamanlarda istikrarsız bir grafik çizen ekip, ligdeki son 5 maçından sadece birini kazanabildi. 29 haftada topladıkları 29 puanla 17. sırada bulunmalarına rağmen, Demirel'in öğrencileri rakip filelere 32 gol bırakırken kalesinde 39 gol gördü.

Karşılaşma, 10 Mart Pazar günü saat 13:30'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta, futbolseverler büyük bir heyecana tanıklık edecekler.