GS FB Canlı şifresiz maç İZLE, Süper Lig izlecanlı (beIN Sports, S Sport, Tivibu) Galatasaray-Fenerbahçe derbisi online izleme ekranı GS FB Canlı şifresiz maç İZLE, Süper Lig izlecanlı (beIN Sports, S Sport, Tivibu) Galatasaray-Fenerbahçe derbisi online izleme ekranı

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü ile 7 Mayıs Salı günü saat 20.30'da Tüpraş Stadı'nda kritik bir mücadeleye çıkacak.

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Maç Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak ve şifresiz izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN SON DURUMLARI

İlk maçta 0-0'lık beraberlik alan iki takım, bu akşam finale yükselmek için kozlarını paylaşacak. Kazanan takım, Trabzonspor-VavaCars Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ TAKIMLARININ MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Emrecan Terzi, Al-Musrati, Salih Uçan, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muçi, Muleka olması bekleniyor.

MKE Ankaragücü taraftarı bu akşamki maçta tribünde yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Tarih: 7 Mayıs Salı
Saat: 20.30
Stadyum: Tüpraş Stadı
Yayın Kanalı: Atv (Şifresiz)

BEŞİKTAŞ - MKE ANKARAGÜCÜ TAKIMLARININ İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş: Bu sezon kupada Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor, Anagold 24Erzincanspor ve Fenerbahçe'yi eledi.
MKE Ankaragücü: Bu sezon kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak. Önceki turlarda Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor, Anagold 24Erzincanspor ve Fenerbahçe'yi sahasında eleyen MKE Ankaragücü, bu sezon kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak.