MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

EuroLeague play-off çeyrek final üçüncü maçında Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u, zorlu bir deplasmanda Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak. Mücadele 30 Nisan Salı günü TSİ 20:00'de başlayacak.

Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi! Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi!

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS İKİ DEV RAKİP KARŞI KARŞIYA

Geçtiğimiz hafta Atina'da oynanan ilk iki maçı 1-1 berabere tamamlayan Panathinaikos ve Maccabi Tel Aviv, serideki üçüncü maçta avantaj elde etmek için mücadele edecek. Bu karşılaşmada galip gelecek takım, seride 2-1 öne geçerek Dörtlü Final yolunda önemli bir adım atacak.

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan Aleksandar Nikolic Salonu'nda oynanacak mücadele, S Sport kanalından naklen yayımlanacak. Basketbolseverler, bu heyecan dolu maçı canlı olarak takip edebilecek.

ERGİN ATAMAN'IN ÇALIŞTIRDIĞI PANATHİNAİKOS DÖRTLÜ FİNAL HEDEFİNDE

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, EuroLeague'de Dörtlü Final'e yükselmek için büyük bir mücadele veriyor. Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda yenmeyi başaran Panathinaikos, bu galibiyetle seriyi 2-1 öne geçirmek ve Dörtlü Final yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor.

MACCABİ PLAYTİKA TEL AVİV PES ETMEYE NİYETİ YOK

David Oded Kattash'ın coachluğunda mücadele eden Maccabi Tel Aviv ise kendi evinde Panathinaikos'u yenerek seriyi 2-1'e getirmek ve Dörtlü Final yolunda kalmak için sahaya çıkacak. İki dev ekibin bu mücadelesi, basketbolseverlere keyifli bir 90 dakika yaşatacak gibi görünüyor.

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN