BUĞRA GÜLSOY EŞİ KİMDİR, ESKİ EŞİ ALDATTI MI?

Buğra Gülsoy'un kimle evli olduğu ve eşinin kim olduğu soruları bugün sosyal medyada en çok aranan isimler arasında yer alıyor. Ortalıkta dolaşan bir iddiaya göre, Arnavutköy'de iki kez evlenen ve adı B harfiyle başlayan bir oğlu olan genç, karısını aldattı. Magazin basınının tanımına uyan Buğra Gülsoy'un eşi merak konusu oldu. Daha önce Burcu Kara ile evli olan Buğra Gülsoy, ikinci evliliğini Nilüfer Gürbüz ile yaptı. Peki Buğra Gülsoy'un eşi Nilüfer Gürbüz kimdir? Buğra Gülsoy eşini aldattı mı?

BUĞRA GÜLSOY KAÇ KEZ EVLENDİ 

Bir dönem Burcu Kara ile olan evliliğiyle gündeme gelen Buğra Gülsoy, 2018 yılında ikinci kez Nilüfer Gürbüz ile evlendi.

Ugra 2

Pelin Akil ile Anıl Altan boşandılar mı, neden ayrıldılar? Pelin Akil ile Anıl Altan boşandılar mı, neden ayrıldılar?

BUĞRA GÜLSOY EŞİNİN ADI NE? BOŞANDI MI? 

Buğra Gülsoy Nilüfer Gülsoy'un eşi kim: Buğra Gülsoy Nilüfer Gürbüz'ün sevgilisi? İzmir'in tanınmış ailelerinden birinin kızı... babası Muharrem Gürbüz mü? Karşıyaka'nın efsanelerinden, bir süre Milli takımda da forma giyen eski futbolcu ve teknik direktördür. İzmir takımlarına yakınlığıyla tanınıyor ve özellikle Karşıyaka kulübü ve taraftarları, futbolcuları arasında kulübün önemini görüyor. İzmir doğumlu Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık birlikteliğin ardından Buğra Gülsoy ile evlendi.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR VE ÇOCUĞU VAR MI?  

22 Şubat 1982'de Ankara'da doğdu. Buğra Gülsoy baba tarafından Niğde, anne tarafından Erzincan doğumludur.
İlk, orta ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı.
Üniversite eğitimi sırasında Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli gösterilerde yer aldı.

BUĞRA GÜLSOY HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI 

Kıbrıs Sineması'nın kurucularından Buğra Gülsoy, Kıbrıs Uluslararası Kısa Film Festivali'nin tasarımcısı ve yönetmeni olarak görev yaptı.
'Trio', 'Heterotopia', 'İnsan Üçlemesi', 'Upside Down', 'Pegranate Wound', 'Mutlu Son' gibi kısa filmlerin yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendi.
İlk dizi oyunculuk deneyimini 2008 yılında 'Hepsi Birimiz İçin' dizisinde 'Nazım' karakterini canlandırarak yaşadı.
İlk kez 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün 'Güneşi Gördüm' filminde 'Berat' karakteriyle beyazperdede yer aldı.
Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan ile birlikte kurdukları Tiyatro Kutu ile devam etti. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından sinema ve tiyatro çalışmalarına Serhat Teoman ve Emre Erkan ile birlikte kurduğu GET Yapım ile devam etti.

BUĞRA GÜLSOY NE ZAMAN EVLENDİ? 

Evlilikleri: 1982 doğumlu Buğra Gülsoy, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

BUĞRA GÜLSOY’IN ESKİ EŞLERİ KİMDİR?

2011-2012 yılında oyuncu Burcu Kara ile evlendi. 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlendi. 2018 yılında ikinci evliliğinden doğan çocuğuna "Cem" adını verdi.