Yeni sezonda TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak olması, hangi dizilere devam edip hangilerine son vereceği büyük bir merak uyandırmıştı. Ancak TRT1 yönetimi, yeni sezonla ilgili kararını verdi.

"Gönül Dağı", "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", "Mehmed Fetihler Sultanı" ve "Teşkilat" dizileri için TRT'nin devam kararı aldığı açıklandı. Bozdağ Film imzalı "Bir Sevdadır" dizisinin ise 13. bölümde final yapacağı duyuruldu. Ayrıca kanalın cuma akşamları yayınlanan dizisi "Kara Ağaç Destanı" için de devam kararı alındı.

BİR SEVDADIR DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI, NE ZAMAN BİTİYOR

TRT'nin yeni sezon dizilerine ilişkin alınan kararlarla birlikte planları netleşti.

Burak Deniz’in sevgilisi kim, yeni partneri Su Burcu Yazgı Çoşkun İle sevgili mi? Burak Deniz’in sevgilisi kim, yeni partneri Su Burcu Yazgı Çoşkun İle sevgili mi?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kapadokya'da çekilen Motto Yapım imzalı dizi, son olarak yönetmen değişikliği yaşadı ve Cem Akyoldaş tarafından devralındı. Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Merih Öztürk, Hakan Boyav ve Ayten Uncuoğlu'nu bir araya getiren dizi, eğer son dakika bir değişiklik olmazsa 7 Haziran'da ekrana gelecek olan 15. Bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin dün akşam yayınlanan 9. Bölümü sonrasında, önümüzdeki bölümde ana kadroda yer alan 2 oyuncunun ekibe veda edeceği bildirildi.