TRT 1 yayınladığı dizilerle her sezona damga vurmaya devam ediyor.

Tarihi dizilere özel önem veren TRT 1, Gönül Dağı, Teşkilat, Bir Sevdadir, Kara Ağaç Destanı, Kül Masalı gibi yapımlarla da iyi reytingler elde etti ve ani bir diziden birine veda etme kararı aldı.

Bir Sevdadır Final Tarihi Ne Zaman

BİR SEVDADIR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

11 bölüm boyunca ekranlarda olan Bir Sevdadır beklenen reyting başarısını yakalayamazken, TRT 1 Çarşamba akşamları yayınlanan diziyle ilgili son kararını verdi.
Bir Sevdadır 1 Mayıs Çarşamba günü 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

BİR SEVDADIR KONUSU NE, OYUNCU KADROSU

TRT 1'in dikkat çeken dizisi "Bir Sevdadır", Yeşil (Sude Zülal Güler) ve ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı'nın (Feyyaz Şerifoğlu) yaşamlarının sıra dışı kesişmesini konu ediyor. Yeşil'in zorlu yaşamı, küçük yaşta evlendirilmeye çalışılırken Yasin'in ikizi Ersin tarafından trajik bir şekilde değişiyor. Ersin'in ölümü, Yeşil'in hapse girmesi ve İshak ile Boncuk adında ikiz çocuklarını doğurmasıyla hikaye derinleşiyor.

Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı oyuncuların yanı sıra, Ekin Aksoy, Yağmur Başkurt, Merve Şeyma Zengin, Muhammed Cangören ve Seray Gözler de dizinin renkli karakterlerini canlandırıyor.

Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi? Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi?

Dizinin yönetmen koltuğunda Günay Günaydın oturuyor. "Bir Sevdadır", yeni bölümleriyle her Çarşamba saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.