Beyoğlu'nda yaşanan dehşet verici bir olayda, bir şahıs husumetlisine benzettiği genci takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı kameralara anbean yansırken, polisler tarafından bayramda annesinin elini öperken yakalanan saldırgan tutuklandı.

Saldırı Anı Kameralarda:

Beyoğlu Yahya Kahya Mahallesi'nde önceki ay meydana gelen olayda, A.H. isimli şahıs, S.D. isimli genci husumetlisine benzeterek takip etmeye başladı. Dakikalarca takip ettiği genci yokuş yukarıya çıktığı esnada arkasından koşarak silahla bacağından vurdu. Saldırı sonucu bacağından yaralanan S.D. yere savruldu. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Polisler Aksiyon Alıyor:

Saldırının ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı S.D.'yi hastaneye kaldırdı. Yaşanan saldırı ise kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde, saldırganın S.D.'yi takip ettiği ve ardından bacağından vurduğu görülüyor.

Saldırgan Yakalanıyor:

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran ve güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganın A.H. olduğunu tespit etti. Yaklaşık 2 ay boyunca saklanan A.H.'nin Ramazan Bayramı'nda Bahçelievler'de yaşayan annesinin evine geleceği bilgisine ulaşan polisler, evin etrafında önlem aldı. Eve gelen A.H., annesinin elini öperken yakalandı.

Yanlış Kişiyi Vurduğunu İtiraf Ediyor:

"Mahzen-44" Operasyonunda Organize Suç Örgütüne Darbe: 15 Şüpheli Yakalandı "Mahzen-44" Operasyonunda Organize Suç Örgütüne Darbe: 15 Şüpheli Yakalandı

Gözaltına alınan A.H., emniyetteki ifadesinde başka bir şahıs ile husumeti olduğunu ve olay günü S.D.'yi husumetlisine benzettiği için ateş ettiğini söyledi. Olayda kullandığı silahı ise Bakırköy sahilinde denize attığını belirtti. İşlemleri tamamlanan A.H., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Sosyal Medyada Tepkilere Yol Açtı:

Sosyal medyada olayla ilgili birçok paylaşım yapıldı. Kullanıcılar, A.H.'nin tutuklanmasını ve yanlış kişiyi vurduğu için cezalandırılmasını talep etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.