Arda İle Omuz Omuza bugün yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Bu haftanın konuğu ise oyuncu Cem Gelinoğlu olacak. Peki Cem Gelinoğlu kimdir ve kaç yaşındadır?

CEM GELİNOĞLU KİMDİR?

20 Temmuz 1983 yılında Düzce'de doğan Cem Gelinoğlu, ortaokul ve lise eğitimini Düzce'de tamamlamıştır. Popüler telefon uygulamaları olan Vine ve Instagram ile kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi edinmiştir. Daha sonra senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği Ali Kundilli filmleriyle büyük beğeni toplamıştır. Devam filmi olan Ali Kundilli 2'de yine senaristlik ve başrol oyunculuğu yapmıştır.

Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

BAŞARILI PROJELERİ

Gelinoğlu, 25 Ağustos 2017'de vizyona giren Şansımı Seveyim filminde başrol oynamış ve beğeni toplamıştır. Ayrıca, 24 Mayıs 2019'da vizyona giren Aykut Enişte filminde Giray Altınok'la birlikte senaristlik yapmış ve "Aykut" karakterini canlandırmıştır. Film, izleyicilerden olumlu tepkiler almıştır.

Cem Gelinoğlu'nun kariyeri ve yaşamı, izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Arda İle Omuz Omuza'nın bu haftaki bölümünde Cem Gelinoğlu ile ilgili daha fazla detayın ve keyifli sohbetin yer alması bekleniyor.