Oyuncu Şinasi Yurtsever, Türk televizyon ve sinemasının sevilen isimlerinden biridir. Sosyal medya paylaşımları ve verdiği röportajlarla sıkça gündeme gelen Yurtsever, birçok projede yer alarak kendini kanıtlamıştır.

KARİYERİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Şinasi Yurtsever, 1997 yılında Küçük İbo adlı dizide canlandırdığı 'Selçuk' karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuğuyla başarılı bir çıkış yakalayan Yurtsever, daha sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. 'Gizli Aşk', 'Kardeş Payı', 'İşler Güçler', 'Avrupa Yakası', 'Düğün Dernek', 'Çalgı Çengi' gibi yapımlarda önemli roller üstlendi.

YAŞAMI VE KARİYERİ

1973 doğumlu olan Şinasi Yurtsever, Erzincanlıdır. 48 yaşındadır ve oyunculuk kariyerine 1997 yılında başlamıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro, dizi ve sinema alanlarında kendini geliştiren Yurtsever, Türkiye'nin tanınan ve sevilen oyuncularından biri haline gelmiştir.

ÖZEL HAYATI

Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever, 2016 yılından beri Ferhan Kaya ile evlidir. Özel hayatını genellikle magazin basınından uzak tutan Yurtsever, evliliği hakkında pek fazla detay paylaşmamaktadır.

Şinasi Yurtsever'in başarılı kariyeri ve sevilen oyunculuğu, Türk televizyon ve sinemasına önemli katkılar sağlamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmesini sağlamıştır.

Dizi

Gizli Aşk

Tutunamayanlar 

Dengi Dengine 

Kardeş Payı 

İşler Güçler 

Sen De Gitme

Kapalı Çarşı

Bir Bulut Olsam

Yabancı Damat

Avrupa Yakası 

Alacakaranlık

Kınalı Kar

Yılan Hikayesi

Örümcek

Küçük İbo

Başka İstanbul Yok 

Film

Kendinden Kaçak

Yol Arkadaşım 

Dört Köşe 

Çalgı Çengi İkimiz 

Geniş Aile 2: Her Türlü 

Düğün Dernek 2: Sünnet 

Olur Olur!

Hadi İnşallah

Düğün Dernek 

Çalgı ÇengiVavien

Küçük Kıyamet

Hokkabaz

Hayatımın Kadınısın

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Yazı Tura