Benfica'da kadro dışı bırakılan ve Türk futbol kamuoyunda büyük yankı uyandıran Orkun Kökçü'nün durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Genç futbolcunun İstanbul'a gelmeden önce hocasıyla konuşmaması ve Samet Aybaba ile yaptığı görüşme, gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz haftalarda Samet Aybaba'nın, Benfica-Rangers maçını izlemek için Lizbon'a gittiğinde Orkun Kökçü ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. İlk anda basit bir sohbet gibi görünen bu buluşma, Orkun Kökçü'nün "Benfica'da mutsuzum" açıklamasıyla farklı bir boyut kazandı. Bu durum, Portekiz ekibi Benfica'nın Türk milli takımının yıldızını kadro dışı bırakmasına yol açtı ve Başkan Hasan Arat'ı dahi heyecanlandırdı.

Başkan Hasan Arat, Samet Aybaba'ya 15 milyon euro'luk bir bütçe vererek, Orkun Kökçü'nün işini bitirmesini emretti. Bu hamle, Beşiktaş camiasında büyük heyecan yarattı.

Ayrıca, Record Gazetesi'nin YouTube canlı yayınında konuşan Antonio Salvador'un yaptığı açıklama da Beşiktaşlıları daha da heyecanlandırdı. Salvador, Benfica teknik direktörü Roger Schmidt'in Türk milli takımı maçları öncesinde Orkun Kökçü ile doğrudan konuşma fırsatı bulamamasını garip bulduğunu belirterek, bu durumun önemli olduğunu vurguladı.

Arda Güler gelecek sezon 10 numara! Modric takımdan ayrılıyor! Arda Güler gelecek sezon 10 numara! Modric takımdan ayrılıyor!

Orkun Kökçü'nün geleceğiyle ilgili yaşanan gelişmeler futbol kamuoyunu yakından ilgilendirirken, Beşiktaş taraftarları büyük bir merakla gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.