Geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci ile boş bir arazide kavga eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, katıldığı bir etkinlikte 2018 MMA Türkiye Şampiyonu Batuhan Çarbuğa tarafından saldırıya uğradı. İşte olayın detayları:

Kaan Kazgan-Batuhan Çarbuğa Kavga Görüntüleri! Bir Anda Saldırdı! Kaan Kazgan-Batuhan Çarbuğa Kavga Görüntüleri! Bir Anda Saldırdı!

Saldırı Anı Kamerada: Profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, katıldığı bir etkinlikte arkadan yaklaşan 2018 MMA Türkiye Şampiyonu Batuhan Çarbuğa'nın saldırısına uğradı. Çarbuğa, Kazgan'a defalarca yumruk atarak saldırdı. Olay, etkinlikte bulunanların şaşkın bakışları arasında kameraya yansıdı.

Kaan Kazgan-Batuhan Çarbuğa Kavgası, Olayı Ne, Neden Sinemada Kavga Ettiler? Kaan Kazgan-Batuhan Çarbuğa Kavgası, Olayı Ne, Neden Sinemada Kavga Ettiler?

Önceki Olay: Geçtiğimiz yıl eylül ayında, sosyal medya fenomeni ve fitness sporcusu Savaş Cebeci ile İstanbul'un Tuzla ilçesinde boş bir arazide kavga eden ve Cebeci'yi yaralayan Kaan Kazgan, bu kez bir boks maçında saldırıya uğradı.

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 4

Çarbuğa'nın Saldırısı: Çarbuğa, Kazgan'ı arkadan yaklaşarak defalarca yumruklayarak saldırdı. Salondaki görevliler olaya müdahale ederek Çarbuğa'yı uzaklaştırdı. Ancak Çarbuğa, kendisini ayıran şahıslara da saldırdı.

Doğu Akdeniz İçin Acil Kırmızı Uyarı: Hatay, Antalya ve Adana Dikkat! Doğu Akdeniz İçin Acil Kırmızı Uyarı: Hatay, Antalya ve Adana Dikkat!

Bu olayla ilgili detaylar ve yaşananlar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

BATUHAN ÇARBUĞA KİMDİR? 

2018 MMA Türkiye Şampiyonu Batuhan Çarbuğa olan 4. Level Sporcudur. 25 Yaşında olan Çarbuğa, Yalova Grorious MMA Takımındadır.

Editör: Zeliha YAKUT