LGS 2024 sınavı ertelendi mi, ne zaman LGS tarihi değişti mi, MEB Başkanından LGS açıklaması LGS 2024 sınavı ertelendi mi, ne zaman LGS tarihi değişti mi, MEB Başkanından LGS açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu öğretmen atamasıyla ilgili belirsizlikleri gidermek için açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, atama sürecinin detaylarıyla ilgili net bir takvim veremeyeceklerini, ancak planlar netleştikçe kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

0X0 Aol Sorulari Ve Cevap Anahtari 2024 Acik Ogretim Lisesi 1 Donem Aol Sinav Sorulari Ve Cevaplari Yayimlandi Mi 1710993089215

Ayrıca, atamalarla ilgili kamuoyunda dolaşan rakamların doğru olmadığını vurgulayarak Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşeceklerini ifade etti.

Cumhurbaskani Erdogan Dan Ogretmen Atamasi 17242651 7185 Amp

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da önceki günki Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalar, atamaların yakın zamanda gerçekleşeceğini ancak henüz net bir sayı verilemeyeceğini gösterdi. Erdoğan, atamaların miktarı hakkında şu an için rakam vermenin doğru olmayacağını belirterek Milli Eğitim Bakanının konuyu çalıştığını dile getirdi. Bu açıklamalar, atama sürecine dair kamuoyundaki belirsizlikleri biraz olsun azaltmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendirilebilir.