Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde evinde Real Madrid'i ağırlıyor. Arsenal'i saf dışı bırakan Bayern Münih ile turnuvanın son şampiyonu Manchester City'i eleyen Real Madrid arasındaki zorlu mücadele heyecanla bekleniyor. Peki, Bayern Münih - Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nin heyecanla beklenen yarı final mücadelesi Bayern Münih - Real Madrid arasında gerçekleşecek. Futbol tutkunları, bu önemli maçı izlemek için sabırsızlanıyor. İşte maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri:

Maç Tarihi ve Saati: Bayern Münih - Real Madrid maçı 30 Nisan Salı günü Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak. Fransız hakem Clement Turpin'in yöneteceği mücadelede tempolu bir futbol bekleniyor.

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI EXXEN'DE ŞİFRESİZ Mİ

 Maç, EXXEN platformu ve TV8,5 kanalı üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Bu sayede maçı takip etmek isteyen herkes, televizyonları başında heyecanla mücadeleyi izleyebilecek.

Barcelona Bayern Münih 2

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI ARDA GÜLER İLK 11'DE Mİ?

Arda Güler'in Durumu: Bayern Münih - Real Madrid maçı öncesinde Arda Güler'in durumu belirsizliğini koruyor. Ancak, maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Maçın ilerleyen dakikalarında sahada görebiliriz.

Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi? Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi?

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI İLK 11'LERİ

Muhtemel 11'ler: Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Guerreiro, Kane. Real Madrid: Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rüdiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI NEREDE İZLENİR

Canlı İzleme: Maçı canlı izlemek için EXXEN TV kanalına üye olmak gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayarak maçları izlemek isteyenler aşağıdaki linki ziyaret edebilirler: EXXEN Üyelik