Survivor 2024 birleşme partisi için geri sayım başladı. Yarışmada son eleme öncesinde bu etkinlik, birleşme partisine katılacak katılımcıların belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. 
Survivor yarışmasında final hızla ilerlerken, takımlardaki katılımcıların sayısı da azalıyor. Özellikle kadın yarışmacıların sakatlıkları nedeniyle programdan ayrılmayla son üç haftada erkek elemesi kararı alınmıştı. Poyraz veda ederken ilk erkek elemesinde, ikinci erkek elemesinde ise Hakan Hatipoğlu müsabakadan ayrıldı. Hakan'ın katılımıyla birlikte takımın üye sayısı, kırmızı takımdan düştü.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN? 

Survivor 2024 birleşme partisi, 21 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da yarışmanın hayranları tarafından merakla beklenen birleşme partisi, muhteşem anlara sahne olacak. Aynı zamanda takımların birleşip birleşmeyeceği de yakın zamanda netleşecek.

Reynmen sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, ne iş yapıyor, aslen nereli ve kimdir? Reynmen sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, ne iş yapıyor, aslen nereli ve kimdir?

DEMET AKALIN SURVİVOR’DA BİRLEŞME PARTİSİNDE

Survivor'ın büyük heyecanı birleşme partisi için geri sayım başladı. Şimdi, takipçilerin heyecanıyla 21 Nisan tarihini bekleyecek ve bu muhteşem etkinliği izlemek için ekran başına geçecek. Demet Akalın’ın ise Survivor’da sahne alacağı öğrenildi.