Show TV'nin yeni dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?", Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği ve Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı bir yapım olarak izleyicilerle buluşuyor. Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, tıp okuyarak büyük hayallerle başladığı yaşamını ailesine adama sürecini konu alıyor. Dizinin uyarlama olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamakla birlikte, bazı haber kaynakları dizinin Kore yapımı "Dr. Cha"dan esinlendiğini iddia ediyor.

Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar", final yapacağına dair çıkan iddialarla izleyicilerini tedirgin etmişti. Ancak Show TV'den yapılan son dakika açıklamasıyla bu endişeler giderildi. Demet Evgar'ın başrolünde olduğu ve Kore dizisi "Dr. Cha"dan uyarlanan "Bahar", yeni sezon için de ekranda olacak.

BAHAR DİZİSİ FİNAL YAPACAK MI?

Dizinin geleceği hakkında çıkan final yapacağı söylentileri, hayranlarını endişelendiriyordu. Orijinal Kore versiyonuna sadık kalındığı takdirde dizi için tek sezonluk bir plan olduğu ve belirli bir final tarihi olduğu iddiaları dolaşıyordu. Ancak Show TV yetkilileri bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve dizinin yeni sezonlarıyla devam edeceğini doğruladı.

"Bahar", deneyimli yapım ekibi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi tanınmış isimlerin yanı sıra Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi yetenekli oyuncular dizide yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un bulunduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün yazdığı ve MF Yapım'ın üstlendiği "Bahar", kalitesiyle de izleyicilerden tam not alıyor.

BAHAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Dizi, Bahar'ın ani hastalığı sonrası hayatını yeniden şekillendirmeye çalışmasını İstanbul'un farklı semtlerinde çekiliyor.

BAHAR DİZİSİ GÜNEY KORE'DEN UYARLAMA MI

Show TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Bahar, Güney Kore yapımı Doctor Cha'nın Türkiye versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bahar dizisinin orijinal versiyonu, Güney Kore'de oldukça popüler olan Doctor Cha'dan esinlenerek hazırlandı.

Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

BAHAR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Bahar, izleyiciyi derin duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Bahar karakteri (Demet Evgar), ölüm tehlikesiyle yüz yüze geldiğinde, dışarıdan bakıldığında mükemmel gibi görünen ailesinin özellikle eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) gerçek yüzüyle yüzleşiyor. Bahar'ın ani hastalığı, aile içindeki tüm dengeleri alt üst ederken, bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy) Timur'un karşısına çıkan en büyük engel olacak. Bahar'ın hayatını yeniden kurma çabaları, izleyiciye zaman zaman trajikomik anlarla umut aşılamaya devam ediyor.