Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için yeni bir isim gündemde! Ali Koç'un başkan olmayacağını açıklamasının ardından Sadettin Saran'ın adaylık açıklaması dikkatleri üzerine çekti. Ancak, Sadettin Saran'ın özel hayatıyla ilgili de merak edilenler var. Ünlü oyuncu Bade İşçil ile ilişkisi olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, kimdir bu Sadettin Saran ve ilişkisi hakkında neler söyleniyor?

SADETTİN SARAN KİMDİR?

Tam ismi Steven Sadettin Saran olan Sadettin Saran, 1964 yılında ABD'de doğmuştur. 4 erkek kardeşin en büyüğü olarak dünyaya gelen Saran, 2 yaşındayken Türkiye'ye gelmiştir. Babası Özbek Saran bir devlet memuru iken, annesi Geraldine Amerikalıdır. Hiperaktif bir çocukluk geçiren Sadettin Saran, sporla iç içe büyümüş ve eski milli yüzücülerden biridir. 1984-1985 yılları arasında Türk milli yüzme takımının kaptanlığını yapmış ve kırdığı 50 metre serbest yüzme Türkiye rekorunu hala elinde tutmaktadır.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI BELLİ OLDU 4 Mayıs dün akşam, Konseye Aleyna-Yunus Emre yüzleşmesi damgasını vurdu SURVİVOR 1. ELEME ADAYI BELLİ OLDU 4 Mayıs dün akşam, Konseye Aleyna-Yunus Emre yüzleşmesi damgasını vurdu

BADE İŞÇİL VE SADETTİN SARAN İLİŞKİSİ

Ünlü oyuncu Bade İşçil'in, "Yalnızlıktan şikayetçiyim" şeklindeki açıklamaları ve "Sarı sayfalara ilan mı vereyim?" esprisi, Sadettin Saran ile ilişkisi iddialarını gündeme getirdi. Magazin dünyasında çıkan haberlere göre, Bade İşçil'in yeni bir ilişkiye başladığı ve bu kişinin Sadettin Saran olduğu konuşulmaktadır. Ancak, her iki taraf da konuyla ilgili net bir açıklama yapmamıştır.

Bade İşçil ve Sadettin Saran arasındaki ilişki hakkında net bir açıklama olmasa da, ikilinin birlikte vakit geçirdiği ve birbirlerine yakın olduklarına dair söylentiler magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Her iki tarafın da bu konuda sessizliğini koruması, ilişkinin doğruluğuna dair merakı artırmaktadır.