Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, son günlerde yaşadığı ilişki sıkıntılarıyla gündeme geldi. Milli sporcu, sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ın ihanetiyle karşı karşıya kaldı. Bir mekanda sevgilisinin başka bir kadınla samimi görüntüler yakalayan Yanaç, sinirlenerek olay çıkardı.

Sevgilisini Baska Bir Kadinla Ya (1)

AYCAN YANAÇ, SEVGİLİSİNİ BÖYLE YAKALADI 

Olayın detaylarına göre, Yanaç, aldığı haber üzerine sevgilisinin bulunduğu mekana gitti ve onu bir başka kadınla samimi şekilde gördü. Sinirlerine hakim olamayan ve çılgına dönen Yanaç, sevgilisine hesap sordu ve hatta tokat attı. Ancak yaşanan arbedenin ardından sevgilisi Günay, güvenliklere "Bunu atın" diyerek Yanaç'ı mekandan çıkarttı.

Sevgilisini Baska Bir Kadinla Ya (2)

Olayın ardından Nişantaşı'nda görüntülenen Yanaç, yaşadığı üzücü durumdan dolayı içli bir şekilde konuştu. "5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar" diyerek özel hayatına dair konuşmak istemediğini belirtti. Yanaç'ın ellerindeki yaralar ise dikkat çekti.

Kimler Geldi Kimler Geçti 2. SEZON yayın tarihi açıklandı! Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezonu kaç bölüm yayınlanacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. SEZON yayın tarihi açıklandı! Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezonu kaç bölüm yayınlanacak mı?

Sevgilisini Baska Bir Kadinla Ya