Arnavutköy Belediyesi Personel A.Ş., tekniker ve mühendis alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için belirlenen başvuru şartları adayların dikkatini çekiyor.

ŞOK aktüel 27 Temmuz 2024 kataloğu: Bu hafta Cumartesi 27-30 Temmuz ŞOK aktüel kataloğunda Iphone 13 Cep Telefonu, Dyson Süpürge PlayStation 5 oyun konsolu ŞOK aktüel 27 Temmuz 2024 kataloğu: Bu hafta Cumartesi 27-30 Temmuz ŞOK aktüel kataloğunda Iphone 13 Cep Telefonu, Dyson Süpürge PlayStation 5 oyun konsolu

Arnavutköy Belediyesi Personel Alımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Tekniker alımı için adayların en az meslek yüksekokulu harita kadastro bölümü mezunu olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra adayların sağlık açısından elverişli olmaları ve İstanbul ilçesi sınırlarında ikamet etmeleri gerekiyor.

Arnavutköy Belediyesi Mühendis Alımı İçin Şartlar

Mühendis alımı için adayların harita ve kadastro fakültesi mezunu olmaları şartı aranıyor. Adayların ayrıca İstanbul il sınırları içerisinde ikamet etmeleri ve sağlık açısından elverişli olmaları gerekiyor.

Arnavutköy Belediyesi  Personel Alımı Başvuru Süreci ve Detaylar

Başvuruların 3 Haziran 2024 tarihine kadar yapılacağı belirtiliyor. Başvuruların yapılacağı adres ise "Atatürk Mahallesi, Ömür Sokak No: 7/2 Arnavutköy/İstanbul" olarak duyuruldu. Başvuru detayları ve gerekli belgeler için ilanın kılavuzuna başvurulması gerekiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız