Arda'nın gol kutlamasına hakemde katılınca gündem oldu! Arda'nın gol kutlamasına hakemde katılınca gündem oldu!

Dün akşam oynanan ve Real Sociedad'ı deplasmanda 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda'nın gelecekte takımımız için çok önemli bir futbolcu olacağına inanıyorum. Arda gelecek sezon da bizimle olacak" şeklinde konuştu.

"ARDA GELECEK YIL BİZİMLE OLACAK"

Carlo Ancelotti, Arda hakkında gelen sorulara, "Takımın her bir oyuncusu iyi bir performans sergilediğine inanıyorum, Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada harika bir oyun sergilediler ve takıma bağlılıklarını gösterdiler. Arda bir gol attı ve inanıyorum ki gelecekte takımımız için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda, gelecek sezon da bizimle olacak" şeklinde yanıtladı.

ARDA GÜLER OLAĞANÜSTÜ YETENEK 

Deneyimli teknik adam, Arda Güler için şunları söyledi: "Arda Güler'in olağanüstü bir kalitesi var, o bir yetenek. Oynadığı dakikalardan daha fazla gol atması, sahip olduğu özel bir yeteneğin işareti." Ancelotti, Arda Güler için ayrıca "Saf bir yetenek, altın gibi!" yorumunda bulundu. Ayrıca, "Çok iyi çalışıyor. Daha önce de ilk 11'de yer alabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor. Ancak, henüz genç ve yavaş yavaş sahnedeki rolü büyüyecek" şeklinde konuştu.

Arda Güler, Real Sociedad karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıktı ve 29. dakikada gol sevinci yaşadı. Milli yıldız, 68 dakika sahada kaldı.