Antalya Elektrik Dağıtım Şirketi (AEDAŞ), 2 Nisan 2024 tarihinde Antalya'nın çeşitli ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri hakkında önemli bir duyuru yaptı. Bu kesintiler, bakım ve onarım çalışmaları gibi nedenlerle yapılacak olup, ilgili ilçe ve mahallelerde belirli saatlerde elektrik kesintisi yaşanması planlanmaktadır.

Dilan-Engin Polat Çifti için mahkemeden karar: Dilan Polat tahliye oldu mu, Masak raporunda neler var? İşte son durum Dilan-Engin Polat Çifti için mahkemeden karar: Dilan Polat tahliye oldu mu, Masak raporunda neler var? İşte son durum

AEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağına dair detaylı bilgiye AEDAŞ'ın resmi internet sitesinden veya mobil uygulamalarından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, elektrik kesintisi yaşanacak ilçe ve mahallelerde, vatandaşların gerekli önlemleri alarak kesinti sürecini en az etkilenerek atlatabilmeleri için duyuruların takip edilmesi önemlidir. AEDAŞ'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da yaşanacak elektrik kesintileri, belirlenen tarih ve saatler arasında gerçekleşecektir. Kesinti süresince elektrik kullanımının mümkün olduğunca azaltılması ve elektrikli cihazların korunması önemlidir.