Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda yeniden başkan seçilen Ali Koç, seçim zaferinin ardından yaptığı açıklamada dikkat çekici bir jestte bulundu. Kendisine demeç vermek isteyen gazeteciye, "Karımı yolcu etmeden hiçbir şey yapamam" diyen Koç, eşi Nevbahar Koç'a teşekkür ederek onu gündemin odağına taşıdı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Nevbahar Koç Kimdir?

Nevbahar Demirağ Koç, 10 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. Turgut Demirağ ve Afet Demirağ'ın kızı olan Nevbahar Koç, 1996 yılında Los Angeles'taki Loyola Marymount Üniversitesi'nden Güzel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Ali Koç ile evlenen Nevbahar Koç, iki çocuk annesi.

Nevbahar Koç Ne İş Yapıyor?

Nevbahar Koç, şu anda herhangi bir aktif iş hayatına sahip değil. Zamanını ailesine ve sosyal sorumluluk projelerine ayırıyor. Kendisi, Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Ayrıca, 2017 yılında İrem Kınay ile birlikte "Bosphorus Private" adlı bir kitap yayımladı. Bu kitapta Boğaziçi'ndeki 20 yalı tanıtılıyor.

Nevbahar Koç ve Ali Koç'un Evliliği Nasıl Başladı?

Nevbahar Koç ve Ali Koç, ikisi de ABD'de eğitim görürken tanıştı. 2005 yılında Los Angeles'ta evlenen çiftin, Leyla Sadberk ve Kerim Rahmi adında iki çocuğu var.

Nevbahar Koç'un Ali Koç'un Başarısındaki Rolü Nedir?

Nevbahar Koç, eşi Ali Koç'un en büyük destekçilerinden biri olarak biliniyor. Koç, her zaman eşiyle gurur duyduğunu ve onun desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor.

Nevbahar Koç ve Ali Koç'a Sosyal Medyada Tepkiler Nasıl?

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'a seçim zaferinin ardından yaptığı teşekkür, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı Koç'un bu jestini takdir ederek, Nevbahar Koç'un çok şanslı bir kadın olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar da Koç'un bu sözlerini "hanımcılık" olarak yorumladı.

Nevbahar Koç'un Bu Jesti Ne Anlama Geliyor?

Nevbahar Koç'un bu jesti, eşine olan sevgisini ve desteğini açıkça gösteriyor. Koç, bu jestle eşi olmadan hiçbir başarının mümkün olmadığını da vurgulamış oluyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız