Tavla2 0000Adana'nın Sarıçam ilçesinde iki yamaç paraşütü pilotu, gökyüzünde tavla oynayarak izleyenleri şaşırttı.

Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever, Menekşe Mahallesi'ndeki kalkış alanından havalanarak tandem uçuşu gerçekleştirdi. Yanlarında tavla götüren pilotlar, havalandıktan sonra bulutların arasında tavla oynadı. Bir süre havada kalan pilotlar, oyunlarının bitmesinin ardından alana iniş yaptı.

Adana'da 3 Ayda 5 Motosiklet Çalan Zanlı Tutuklandı Adana'da 3 Ayda 5 Motosiklet Çalan Zanlı Tutuklandı

"Uçuş Deneyiminin İçinde Ayrı Bir Eğlence Oldu"

12 yıldır yamaç paraşütü yapan Mehmet Ağırman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hobi olarak başladığı yamaç paraşütünü sonradan mesleğe çevirdiğini söyledi. Farklı şehirlerde güzel manzaralarla karşılaştığını belirten Ağırman, "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Bu muhteşem bir deneyim oldu. Uçuş deneyiminin içinde ayrı bir eğlence oldu. Bunun gibi farklı şeyleri de yapmayı düşünüyoruz." dedi.

"Tersten Uçmak Çok Farklı Bir Duygu"

Yamaç paraşütünün hayatına çok şey kattığını dile getiren Furkan Nizamsever ise tavlayı farklı şekilde oynamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Nizamsever, "Bunu yaparken pilotla karşılıklı uçmak zorundasınız. İlk defa tersten uçtum. Bu deneyim zaten bambaşka. Kanat giderken tersten görmek çok farklı bir duygu, benim için güzel bir deneyimdi. Tavla oynarken normalde de keyif alıyoruz. Havada oynarken bu keyfi ikiye katladık." ifadelerini kullandı.