Acun Ilıcalı, Slovenya Ligi'nin köklü takımlarından Maribor'u satın almayı planladığını açıkladı. İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, Maribor'u satın alma kararını uzun araştırmalar sonucunda aldıklarını belirtti.

Kardeşlerim 5. Sezon 2024 var mı, olacak mı? Kardeşlerim kaç sezon var? Kardeşlerim 5. Sezon 2024 var mı, olacak mı? Kardeşlerim kaç sezon var?

ILICALI'NIN MARİBOR SATIN ALMA KARARI

Acun Ilıcalı, Sportklub'a yaptığı açıklamada, yeni bir ekip satın alma arayışında olduklarını ve uzun süredir bu konuda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Ilıcalı, Maribor'u seçmelerinin nedenini, Slovenya'nın büyük potansiyele sahip bir spor ülkesi olmasına ve spora karşı olumlu bir yaklaşıma sahip olmasına bağladı.

MARİBOR'UN POTANSİYELİ

Ilıcalı, Maribor'un büyük bir spor potansiyeline sahip olduğunu vurgulayarak, sporun Slovenya için önemli bir konu olduğunu ve ülkede birçok küresel spor dalında büyük yıldızların yetiştiğini belirtti. Ilıcalı, Slovenya'da hangi kulübün en uygun olduğunu araştırdıktan sonra Maribor'u tercih ettiklerini açıkladı.

MARİBOR'A İLGİ

Ilıcalı, geçen hafta Maribor'u ziyaret ettiğini ve şehri, stadyumu ve kulübü yöneten insanları çok sevdiğini dile getirdi. Maribor'un Avrupa'da büyük bir isim olduğunu ve Fenerbahçe ile karşılaştıklarını hatırlatan Ilıcalı, Maribor'un diğer Slovenya kulüpleri olan Mura ve Olimpija'nın da başarılı olduğunu ancak Maribor'un kendileri için en uygun seçenek olduğunu belirtti.

KARARLILIK

Ilıcalı, takım olarak Maribor'u satın alma projelerinde kararlı olduklarını ve bu projenin harika taraftarlarla, harika insanlarla ve harika bir şehirle doğru proje olduğuna inandıklarını söyledi. Ilıcalı ve takımı, Maribor'u satın alarak yeni bir başarı öyküsü yazmayı hedefliyor.