Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt Sanayi Ticaret AŞ (BUGSAŞ), İŞKUR aracılığıyla 500 şoför alımı yapacağını duyurdu. Bu duyuru, Ankara'da iş arayanları yakından ilgilendiriyor. KPSS şartı olmaksızın gerçekleşecek olan bu alım için başvuru şartları ve detaylar açıklandı.

BUGSAŞ İşkur Aracılığıyla 500 Şoför Alacak Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekildedir:

En az lise ve üzeri diplomaya sahip olmak gerekmektedir.
Otobüs ehliyetine sahip olunması gerekmektedir. (E veya D)
Başvuru sahiplerinin en az 24 en fazla 42 yaşında olmaları gerekmektedir.
657 Sayılı Kamu İşleri Kanunu'nun 48/5 maddesi uyarınca belirtilen suçlardan hüküm giyilmemiş olması gerekmektedir.
Sağlık durumunun sürücülük için uygun olduğunu belirten "Sürücü olmalarına engel yok" sağlık raporu alınması gerekmektedir.
Mahkeme kararı veya sağlık sorunu nedeniyle kamu haklarından mahrum olmamak gerekmektedir.
İleri ve güvenli sürüş tekniklerine hakim olmak gerekmektedir.
Ankara'nın çeşitli bölgelerinde vardiya halinde çalışabilecek ve güçlü iletişim becerilerine sahip olunması gerekmektedir.
Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi veya şubelerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru süreci ve detayları, İŞKUR'un resmi kanalları aracılığıyla duyurulacaktır.

Memur, SSK ve Bağkur emeklileri fark ödemesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak? Memur, SSK ve Bağkur emeklileri fark ödemesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak?

BaşvuruAnkara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ tarafından yapılacak olan bu şoför alımı, iş arayanlara yeni istihdam imkanları sunarken, belediyenin hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartlara uygunluğunu kontrol etmeleri ve gerekli belgelerle başvurularını tamamlamaları önemlidir.

Editör: Havva Andırır