Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için heyecanla hazırlanıyor. Seçimlerde oy kullanma işlemi, seçmenler için önemli bir süreç. İşte oy kullanma işlemine dair detaylar:

OY KULLANMA İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?
Seçmenler, oy kullanma işlemi için belirlenen okul veya sandıklara giderek oy kullanacaklar. Oy kullanma işlemi, seçmenlerin kimlik kontrolünden sonra verilen oy pusulasını kullanarak tercihlerini belirlemesiyle gerçekleşecek. Seçmenler, oy pusulasındaki aday veya partilere göre tercihlerini işaretleyerek oy kullanacaklar.

OY KULLANMA SAATLERİ
Oy kullanma işlemi, sabah saat 08:00'de başlayacak ve akşam saat 17:00'ye kadar devam edecek. Seçmenler, bu saatler arasında istedikleri zaman oy kullanabilecekler. Ancak, oy kullanma işlemi başladıktan sonra sıra numarasına göre sırayla oy kullanılması gerektiği unutulmamalıdır.

SEÇİM SONUÇLARI NASIL TAKİP EDİLECEK?
Seçim sonuçları, oy kullanma işlemi bittikten sonra ilgili kurumlar tarafından açıklanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır. Seçim sonuçları, Milliyet.com.tr gibi haber sitelerinden canlı olarak takip edilebilecektir. Seçim sonuçları, iller ve ilçeler bazında ayrıntılı olarak parti ve aday bazında gösterilecek. Seçmenler, seçim sonuçlarını harita üzerinde seçerek daha detaylı bir şekilde görüntüleyebilecekler.

Kaçak Sigara Üretiminde Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı Kaçak Sigara Üretiminde Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için heyecanla bekliyor. Seçim sonuçları, Türkiye'nin siyasi geleceği açısından önemli bir belirleyici olacak ve vatandaşların tercihleriyle şekillenecek.

2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARINI BU EKRANDAN TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ...