Adana'da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi (TOROSLAREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 Mart Salı günü farklı ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte, Adana'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler:

Seyhan İlçesi Elektrik Kesintisi:

Denizli Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Mithatpaşa Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Barış ve Vefa Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin 29 Mart 2022, 01:25'te verilmesi planlanmaktadır.
Sarıhamzalı, 47001 Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Gökçeler, 47001 Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Akkapı, Şıh Cemil Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.

Yüreğir İlçesi Elektrik Kesintisi:

Solaklı Hürriyet, 5264 Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Zağarlı, 102- Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.

Adana'da gastronomi şöleni düzendi Adana'da gastronomi şöleni düzendi

Çukurova İlçesi Elektrik Kesintisi:

Bozcalar Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.

Sarıçam İlçesi Elektrik Kesintisi:

Eğeciuşağı, Eğeciuşağı Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.

Ceyhan İlçesi Elektrik Kesintisi:

Kurtkulağı Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Koruklu, 453 Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Tumlu, 10400 Sokak: Şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Enerjinin en kısa sürede verilmesi sağlanacaktır.
Elektrik kesintileriyle ilgili detaylar ve güncel bilgiler için TOROSLAREDAŞ resmi iletişim kanallarından bilgi alınabilir.