Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde yaşanan trajik olay, Müge Anlı ve Tatlı Sert izleyicilerini şaşkına çevirdi. Umut Yetik, eşi Tuğçe'nin 19 yaşındaki oğlu Mustafa ile kaçtığını iddia ederek programdan yardım istedi. Yaşananlar, ekran başındakileri derinden sarsarken, programın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkan detaylar herkesi daha da şoke etti.

Umut Yetik'in Anlatımı

Umut Yetik, eşi Tuğçe'nin kendisinden 8 yaşında bir kızı olduğunu ve bu kızlarıyla birlikte kaçtıklarını iddia etti. Eşiyle evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirten Yetik, Tuğçe'nin kağıt üzerinde boşanarak yardım almak amacıyla kendisinden ayrıldığını söyledi. Ancak boşanma sonrası çiftin kızlarının velayetinin Tuğçe'ye verildiğini belirtti.

Olayın Dönüm Noktası

Tuğçe ve Mustafa, canlı yayına bağlanarak iddiaları doğruladı. Ancak pişkin tavırları ve söylemleri izleyenleri şaşırttı. Umut Yetik ise tek derdinin 8 yaşındaki kızı Melodi'nin velayetini almak olduğunu vurguladı.

Dfbxcdfb Drqn

Melodi Devlet Korumasına Alındı

Yaşanan aşk üçgeninde kalan 8 yaşındaki Melodi için devlet harekete geçti ve çocuğu koruma altına aldı. Bu gelişme Müge Anlı tarafından izleyicilere aktarıldı. Melodi'nin velayetini almak isteyen hala ise duygusal anlar yaşayarak, "Küçücük kuzu gibi. Çok akıllı. Seni ağlayınca görünce çok üzüldüm. Çocuğunun yaşadığına bak annesi abisiyle kaçacak diye" ifadelerini kullandı.

Babaanne "Konduramadım" Dedi

Programın ilerleyen dakikalarında yaşananlar ise adeta duygusal bir roller coaster'a dönüştü. Babaanne Yetik, torununun üvey annesi ile yakınlaştığını fark ettiğini ancak bunu kabullenemediğini söyledi. Bu sırada babaanne, "Konduramadım" diyerek duygusal anlar yaşadı.

Tuğçe Hanım, canlı yayında eşi Umut'a iftira attığını itiraf ederek, "Eğer çocuğumun alınacağını bilseydim bunların hiçbirini yapmazdım. Babasının ona zarar vermeyecğini biliyorum" dedi.

Anne İftirayı Kabul Etti

Anne Tuğçe, yayına bağlanarak, Umut Bey'e iftira attığını kabul etti ve yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. "Benim gözüme uyku girmedi. Eğer çocuğumun alınacağını bilseydim bunların hiçbirini yapmazdım" dedi.

4-5 Mayıs Hava durumu, yurt geneli yağışlı mı? İstanbul, İzmir, Ankara hava nasıl, saat verildi! 4-5 Mayıs Hava durumu, yurt geneli yağışlı mı? İstanbul, İzmir, Ankara hava nasıl, saat verildi!

Müge Anlı'nın Tepkisi

Müge Anlı, yaşananlara anlık tepki göstererek, "Sen ne diyorsun terbiyesiz kadın? Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Utanmıyor musun sen?" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine acılı baba Umut Bey, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Müge Anlı ve Tatlı Sert'in bu bölümü, izleyicileri derinden etkilerken, yaşananlar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Son dakika gelişmeleri ve detaylar, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.