Kurban Bayramı'nda Lokum Gibi Bir Kavurmanın Sırrı: Zencefil ve Diğer Püf Noktalar! Kurban Bayramı'nda Lokum Gibi Bir Kavurmanın Sırrı: Zencefil ve Diğer Püf Noktalar!

Kullanıcılar tarafından merak edilen Osmangazi Elektrik kesintisi işleminin hangi ilçelerde gerçekleştirileceği açıklandı. 24 Mayıs 2024 Cuma tarihinde Afyonkarahisar'ın çoğu ilçesi, Osmangazi Elektrik kesintisi işleminden etkilenecek. Sabah saatlerinde başlayacak olan kesinti, akşam saatlerine kadar sürecek. İşte Afyonkarahisar elektrik kesintisi detayları:

AFYONKARAHİSAR'E ETKİLER

Osmangazi Elektrik kesintisi işleminden etkilenen şehirler arasında Afyonkarahisar da yer alıyor. Bu kesinti, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları, arıza gibi nedenlerle gerçekleştiriliyor. Afyonkarahisar elektrik kesintisi işleminden çoğu ilçe etkilendi. İşte 24 Mayıs 2024 Cuma Afyonkarahisar elektrik kesintisi listesi:

İSCEHİSAR BÖLGESİ

Tarih: 24 Mayıs 2024
Saat: 14:00 - 16:00
Kesinti Süresi: 2 Saat
Etkilenecek Yer: MERKEZ - TEPECİK : BAHÇECİK YOLU CADDE
Ayrıntılar: Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine Bağlı; Tepecik Mahallesi Bahçecik Yolu Cadde Üzeri Özel Trafolu Müşteriler.

DİNAR BÖLGESİ

Tarih: 24 Mayıs 2024
Saat: 10:00 - 15:00
Kesinti Süresi: 5 Saat
Etkilenecek Yer: MERKEZ - PINARBAŞI : PINARBAŞI CADDE
Ayrıntılar: Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesine Bağlı; Pınarlı Köyü
Bu kesinti planlanan bakım ve iyileştirme çalışmaları için önemlidir. Vatandaşların gerekli önlemleri alarak kesinti süresince güvenliklerini sağlamaları önemlidir.