ATV'nin merakla beklenen dizisi "Şehrazad" için başrol kadın oyuncusu belli oldu. Burak Deniz'e eşlik edecek olan oyuncu, diziye damga vurması bekleniyor. Ancak oyuncular arasındaki 15 yaş farkı sosyal medyada bazı tepkilere neden oldu.

"Şehrazad" dizisi, Yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir'in aşkını konu alacak. Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği dizi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Senaryosu Eda Tezcan'a ait olan dizide, Burak Deniz komiser Mahir'i, Şehrazad'ın babası Kürşat'ı ise Gürkan Uygun canlandıracak. Kadın başrolü Canfeza karakterine hayat verecek olan oyuncu ise Su Burcu Yazgı Coşkun oldu.

Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta… Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi kim, yeni ve eski sevgilileri aynı fotoğrafta…

"Şehrazad"ın ne zaman başlayacağı ve diğer detayları henüz resmi olarak açıklanmadı. Dizi, oyuncular arasındaki yaş farkıyla da dikkat çekiyor. Bu durum, sosyal medyada bazı eleştirilere neden oldu. Ancak dizi severler, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un performansını merakla bekliyor.