3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi! 3 fay hattında büyük deprem riski! O fay hattı için Naci Görür, ‘zaman gelirse tehlikelidir’ dedi!

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), 12 Nisan günü Konya'nın bazı ilçelerinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Bu kesintiler Selçuklu, Karatay, Meram, Ereğli ve Akşehir ilçelerinde yaşanacak. KOSKİ'nin yayınladığı bilgilere göre, kesintiler belirli saat aralıklarında gerçekleşecek.

12 Nisan Konya Su Kesintisi Saatleri ve İlçeler

Konya'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve kesinti zamanları şu şekildedir:

Selçuklu İlçesi
Karatay İlçesi
Meram İlçesi
Ereğli İlçesi
Akşehir İlçesi
Su kesintileri, belirli saat aralıklarında bu ilçelerde etkili olacak. Kesinti saatlerini öğrenmek için KOSKİ'nin resmi internet sitesinde bulunan "Konya Su Kesintisi Listesi" bölümünden bulunduğunuz ilçeyi seçebilir ve kesinti saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sular Ne Zaman Gelecek?

Su kesintisi yaşanacak bölgelerde suların ne zaman geleceği konusu, kesinti süresine ve kesintinin nedenine bağlı olarak değişebilir. Kesintilerin genellikle birkaç saat sürdüğü düşünülürse, suyun geri gelmesi birkaç saat içinde olabilir. Ancak, kesintiyle ilgili güncel bilgileri KOSKİ'nin resmi kanallarından takip etmek önemlidir.

Konya'da yaşanan su kesintileriyle ilgili güncel bilgilere ulaşmak için KOSKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret etmek veya KOSKİ'nin sosyal medya hesaplarını takip etmek önemlidir.