Ünlü televizyon sunucusu Seren Serengil, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'un medeniyetler şehri olduğunu vurgulayarak, şehri güzelleştirmek adına birlikte çalışma çağrısında bulundu.

"2027 Avrupa Oyunları İstanbul'umuzda olacak, inşallah o tarihe kadar Suriyelilerin ve tüm İstanbul çehresini bozabilecek her şey İstanbul'u terk eder... İstanbul medeniyetler şehridir, dünyanın merkezidir. 2027'ye kadar harika bir İstanbul için hep beraber el ele verip İstanbul'un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" şeklinde konuşan Serengil, hayvanlara zulüm eden belediye personellerinin değişmesi gerektiğini vurguladı.

Seren Serengil Ibb Baskani Ekrem Imamoglu Nu 16990414 368 M

Daha sonra bir video paylaşarak sanatçı arkadaşlarını menfaatlerini bir kenara bırakıp Ekrem İmamoğlu'nu desteklemeye çağıran Serengil, şunları söyledi: "Ben İstanbul'da büyüdüm ve oyumu Ekrem İmamoğlu'na veriyorum. Karakterli olduğum için kişilikli olduğum için yurdumu sevdiğim için. Bir dizi ve konser için memleketimi satmayacağım için...Hayvanlara son senelerde yapılan zulmü gördüğüm için bunu savunan kişilere oyumu vermeyeceğim."

Seren Serengil, Ekrem İmamoğlu'nu tanımasa da çok başarılı ve beyefendi biri olarak gördüğünü belirterek, rakib

Seren Serengil Ibb Baskani Ekrem Imamoglu Nu 16990414 853 Minin olmadığını düşündüğünü ve kesinlikle kazanacağını sözlerine ekledi.

Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak? Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak?